>Bezorgd door PostNL <h

Bestelt u een product dat op voorraad is, op een werkdag voor 16:00 uur? Dan wordt uw bestelling nog de volgende dag door een bezorger van PostNL geleverd. Wilt u zelf kiezen op welke dag uw bestelling wordt geleverd of op een PostNL locatie afhalen? Dan kunt u dit aangeven met de bezorgopties op de afrekenpagina. Bestellingen vanaf €40 euro worden binnen Nederland, België en Duitsland gratis verzonden. Overige verzendkosten kunt u in onderstaande tabel vinden:

Land Bestelhoeveelheid Verzendkosten
Nederland, België & Duitsland €0,00 tot €15,00 €6,95
Nederland, België & Duitsland €15,00 tot €40,00 €4,50
Nederland, België & Duitsland Vanaf €40,00 Gratis!

 

De bezorgservice

Waarom zeulen met zware boodschappen? Wij hebben onze eigen bezorgservice voor de wijken in de buurt van onze winkel. Een van onze medewerkers komt dagelijks tussen 16:00 en 18:00 gratis uw producten brengen. Wij bezorgen in onderstaande wijken:

Wijk
Alexanderpolder
Capele Schollevaar
Molenlaan Kwartier
Nesselande
Nieuw Terbregge
Ommoord
Oosterflank
Zevenkamp
*Overige wijken op aanvraag

Afhalen in onze Dierenwinkel

Natuurlijk bent u altijd welkom om in onze Dierenspeciaalzaak in het winkelcentrum het Binnenhof te Rotterdam. Bestel en betaal 1 werkdag voordat u bij ons langs komt en wij laten weten wanneer alles klaarligt!

Let op! U ontvangt altijd bericht zodra uw bestelling klaarstaat in de winkel

Heavy Bulk Toeslag

Voor grote verpakkingen en zware producten met lage marges moeten wij extra kosten maken om te verzenden. Hiervoor wordt een klein bedrag per artikel berekenend. Dit bedrag kunt u altijd onder het kopje Heavy Bulk Toeslag op de betaalpagina vinden. Betaalt u liever geen toeslag? Kies er dan voor om uw zending af te halen, daarbij wordt nooit een toeslag berekend.

Koelbox & koudijs

Om diepvriesproducten gekoeld te verzenden verpakken wij deze producten in een tempex koelbox. Om producten koel te houden voegen wij koud ijs toe. Wij reken hiervoor 9.50 euro per koelbox extra. In een koelbox past ongeveer 27 kg aan producten. Op deze manier wordt het aantal verzenddozen berekend.  Wanneer de box in goede staat retour wordt gegeven ontvangt u hiervoor 5 euro statiegeld retour